Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی درباره کم و کیف جریمه متخلفان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید کرد: در صورت بروز هر گونه نارسایی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی واحد صنفی متخلف تعطیل می‌شود. برای مثال در هفته گذشته 900 واحد صنفی تعطیل شده است. درضمن می‌توان متخلفان را به دادگاه ارجاع داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بر اساس بررسی‌های انجام شده قرار است از امروز دوشنبه پنجم آبان محدودیت‌های کرونایی جدید اعمال شود تا بتوان به این شیوه از شیوع بیش از پیش کرونا در کشور کاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 هزار پرسنل نظارتی به فعالیت می‌پردازند

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: از زمان شیوع کرونا همکاران نظارتی وزارت بهداشت و درمان فعالیت خود را کند نکردند که بخواهند با محدودیت‌های جدید فعالیت‌های جدید را اعمال کنند. تقریبا همکاران ما همچون همکاران فعال در بیمارستان به شکل 24 ساعته به فعالیت می‌پردازند.

او افزود: نظارت‌ها صد در صد انجام می‌شود. حدود 7 هزار نفر پرسنل نظارتی شامل کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای با استخدام‌های رسمی، پیمانی و ... به طور صددرصد با حداکثر توان به نظارت می‌پردازند.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت و درمان تصریح‌کرد: بر اساس ستاد ملی کرونا تمامی دستگاه‌ها ناظر بر فعالیت خودشان بوده یعنی اینکه دستگاه‌ها از وظیفه عام و خاص برخوردار هستند.

نحوه نظارت‌های وزارت بهداشت

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: اتاق‌های اصناف تحت نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کنند، طبیعتا اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی را تحت کنترل قرار می‌دهند. وزارت بهداشت هم به شکل تصادفی به نظارت می‌پردازد. همکاران ما صفر تا صد نظارت‌ها را انجام می‌دهند. طبیعتا امید است با تخلف در این زمینه روبه‌رو نشوند.

فرهادی گفت: در شهرها با اعمال محدودیت‌های جدید طبیعتا نظارت بر تعطیلی واحدها بر اساس فهرستی که از سوی دولت منتشر شده، انجام می گیرد. در این زمینه نیروی انتظامی و سازمان تعزیرات حکومتی  فعال هستند و  درصورت لزوم واحد صنفی متخلف تعطیل می‌شوند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار کرد: اماکن در  گروه‌های شغلی یک نیز باید به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بپردازند. همچنین باید دستورالعمل‌های موجود پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا را نیز در اولویت خود قرار دهند.

 فرهادی افزود: در صورت بروز هر گونه نارسایی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی واحد صنفی متخلف تعطیل می‌شود. برای مثال در هفته گذشته 900 واحد صنفی تعطیل شده است. درضمن می‌توان متخلفان را به دادگاه  ارجاع داد.

به گفته او در روزهای اخیر سازمان اداری، استخدامی کشور به تمامی دستگاه‌ها دولتی و موسسات ابلاغ کرده که در صورت ورود بازرسان وزارت بهداشت به ادارات و مشاهده هر گونه بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی عوامل متخلف به دادگاه تخلفات اداری معرفی می‌شوند. هم‌اکنون بستر اجرای قوانین فراهم است. امیدواریم مجبور نباشیم از تمامی اختیارات  استفاده کنیم.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره کم و کیف جریمه افراد متخلف در زمینه رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید کرد: علاوه‌بر جریمه نقدی متخلفین ، دانشگاه علوم پزشکی هم می تواند حداقل تا یک ماه واحد صنفی مورد نظر را تعطیل کند. در این میان نحوه رفتار با شرکت خصوصی، غیرخصوصی و ... تفاوت ندارد.

فرهادی در پایان افزود: با وجود اختیارات به بارزسان وزارت بهداشت و سازمان امور اداری کشور امکان  نظارت دقیق تسهیل و مهیا شده است.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جریمه بازرسان بهداشت محیط تعطیلی اصناف محسن فرهادی زهرا سلیمانی رعایت پروتکل های بهداشتی واحد صنفی متخلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود